Boek een voorstelling/bioscoop

Gewijzigd op Do, 20 Jul, 2023 om 4:37 PM

1- Click op deze link:

2- Voer de inlogcode in  (klik hieronder om te vergroten):

3-Raadpleeg de lijst van komende shows en boek uw evenement.
Als de gewenste voorstelling nog niet beschikbaar is om te boeken, kunt u een waarschuwing aanmaken om per e-mail op de hoogte te worden gebracht wanneer de boekingen worden geopend. Vergeet niet je spam te controleren.

4-Boek uw tickets door uw reservering aan te passen (stoelen toevoegen, categorie upgraden, enz.) en betaal eventueel het supplement.

5-Download uw tickets en toon ze aan de ingang op de dag zelf.

Als u een bioscoopbox heeft, is uw reservering nog niet compleet.
Volg de instructies op uw persoonlijke ruimte en uw bevestigingsmail.