Gebruiksaanwijzing:

Gewijzigd op Do, 20 Jul, 2023 om 2:49 PM

1- Click op deze link

2- Voer de inlogcode in  (klik hieronder om te vergroten):

3-Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot de lijst met beschikbare ervaringen

U hoeft uw box niet onmiddellijk te gebruiken, u kunt de lijst later nog eens bekijken.

4-Boek en personaliseer uw ervaring in een paar klikken (bezoekers toevoegen, een hotel, extra dagen, ...) of kies een ander aanbod uit een grote catalogus van beschikbare activiteiten.

Als de optie wordt voorgesteld, kunt u een waarschuwing aanmaken om per e-mail op de hoogte te worden gebracht van de opening van de reserveringen. Vergeet niet uw spam en junkmail te controleren.

5-Controleer en bevestig uw boeking

6-Download en print uw tickets voor presentatie op de dag zelf

De box alleen geeft u geen toegang tot het park, het stadion of het evenement. Zonder ticket wordt u de toegang geweigerd.

Zodra uw reservering definitief is, wordt de manier waarop u uw tickets kunt afhalen in een bevestigingsmail vermeld. De datum waarop uw tickets beschikbaar zullen zijn in uw Tick'nBox-ruimte kan variëren afhankelijk van de partner.

Geen tussenpersonen of partners te contacteren, alles gebeurt online, in een paar klikken.