Waarom zijn sommige datums niet beschikbaar?

Gewijzigd op Di, 14 Feb, 2023 om 3:08 PM

De opening van reserveringen evolueert in de loop van het jaar.
Als een datum of voorstelling nog niet beschikbaar is, nodigen wij u uit om later opnieuw contact op te nemen om deze te boeken.

Als de optie wordt geboden, kunt u een waarschuwing aanmaken om per e-mail op de hoogte te worden gesteld wanneer er reserveringen worden geopend. Dit is geen reservering. Zodra u onze waarschuwingsmail hebt ontvangen, moet u opnieuw inloggen om uw tickets te boeken.
Controleer uw junk mail en spam, onze waarschuwingen kunnen daar staan.