Waarom zijn sommige datums niet beschikbaar?

Gewijzigd op Di, 14 Feb, 2023 om 3:14 PM

Er zijn verschillende redenen waarom een datum niet beschikbaar is:

Reserveringstermijn: er kan een minimumtermijn gelden om ons in staat te stellen geldige tickets af te geven bij de ingang van het park.

Het park is gesloten: bekijk de openingsdata van het park op de officiële website van onze partner.

Lopend speciaal seizoen (Kerstmis, Halloween...): uw box geeft u toegang tot bepaalde data, maar niet altijd tot de speciale seizoenen die door onze partners worden aangeboden, omdat de tickets voor deze periode vaak duurder zijn dan de waarde van uw box.

Onze ticketingdienst is nog niet open: het ios mogelijk dat reserveringen via Tick'nBox later beschikbaar zijn dan via de officiële ticketingdienst. In dat geval nodigen wij u uit om later opnieuw contact op te nemen.