Ik heb meerdere box, hoe kan ik reserveren?

Gewijzigd op Di, 14 Feb, 2023 om 3:30 PM

Log in op een van hen, met uw favoriete browser.
Open een nieuwe pagina in een tweede browser, of zoek in uw menu naar "private browsing".

U moet nu uw reserveringen parallel maken, waarbij u ervoor zorgt dat u in beide browsers stap voor stap vooruitgaat. Het is de bedoeling dat u bij elk van uw box zitplaatsen naast elkaar krijgt toegewezen.

Als dat niet lukt, zijn er misschien te weinig plaatsen over. Bij twijfel kunt u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice voor hulp, zonder garantie.