Hoe weet ik hoe lang mijn aanbieding geldig is?

Gewijzigd op Do, 20 Jul, 2023 om 4:46 PM

Alle boxen zijn 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop. Om de geldigheidsdatum van uw box te weten te komen, gaat u als volgt te werk:

1- volg deze link

2- Voer de inlogcode (cadeaubon en pincode) in en vul de gevraagde informatie in, als dit uw eerste inlog is.

3- Controleer de geldigheidsdatum op uw inlogpagina.

De vervaldatum is de datum tot wanneer u kunt reserveren. U heeft tot deze datum de tijd om een evenement op onze website te boeken, ook als het later plaatsvindt (mits de reservatie reeds beschikbaar is).