Gebruik een tegoedbon

Gewijzigd op Do, 20 Jul, 2023 om 3:49 PM

Ik wil een nieuwe box bestellen:

1 - Ga naar www.ticknbox.com. Selecteer de box van uw keuze en voeg deze toe aan het mandje. Maak uw keuze uit onze producten.

2 - Valideer en vul vervolgens de kortingscode in in het daarvoor bestemde veld (rood vakje).

3- Het bedrag van uw tegoedbon wordt dan afgetrokken van het totaalbedrag van uw bestelling. Bevestig uw bestelling.

4- Rond uw bestelling af. U krijgt dan een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen.

Let op: promotiecodes kunnen niet met elkaar worden gecombineerd en kunnen niet worden gebruikt op bestellingen die met een creditnota zijn betaald.

Ik wil een supplement toevoegen aan mijn boeking:

1- Click op deze link.

2 - Voer de inlogcode in en vul de verplichte velden in als dit je eerste verbinding is.

3 - Klik op het tabblad "Boeken" en laat ons u begeleiden. Maak uw keuze en personaliseer uw service.

4 - Om uw bestelling/reservering af te ronden, vult u uw voucher in en gaat u verder met de betaling van het resterende bedrag, indien nodig.